Opsamling på 2022

2022 har været et godt år for TrailView, der så småt er ved at komme op i omdrejninger takket været følgende projekter:

Området mellem Randers og Mariager fjorde inklusiv Naturpark Randers Fjord
TrailView hjalp Purhus Idrætsforening med en succesfuld ansøgning om at synliggøre de ca. 1.000 km2. Arbejdet forventes afsluttet medio 2023.

Langeland
Langeland kommune modtog støtte til at synliggøre den grønne infrastruktur på Langeland. TrailView havde inspireret til og hjulpet med at udfærdige ansøgning til Friluftsrådet, og blev derfor naturligvis inviteret til at give tilbud på opgaven. Bedømt ud fra erfaring, kvalitet, udførelse og pris valgte Langeland at lægge opgaven hos TrailView.

Ærø
Takket være støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning, kunne TrailView synliggøre hele Ærø.

Blåvand & Vejers
Takket være støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning, kunne TrailView synliggøre området fra Skallingen i syd til lidt nord for Vejeres inklusiv Oksbøl øvelses terræn, klit plantager og sågar turen af ebbevejen til Langli.hele Ærø.

Dybbøl, Broager, Hørup Hav og Kegnæs
Takket være støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning, kunne TrailView synliggøre området lang Flensborg Fjord dvs. bl.a. Gendarmstien, området omkring Dybbeøl Banke, flotte klinter langs Hørup Hav og hele Kegnæs

Pilot projekt for Assens kommune
Rygtet om TrailViews kunnen havde spredt sig fra Langeland til Assens, som derfor fik lavet et proof-of-concept med synliggørelse af bl.a. Jordbassinerne, Kærum Å stien, Haarby/Trunderup Skov og Verninge Mose.

Skriv et svar